Sponsors voor ZVVS

 

ZVVS is een van de grootste zwemverenigingen in Nederland en haar leden leveren prestaties in de hoogste subtop van het waterpolo en het wedstrijdzwemmen, masterzwemmen en lange afstand zwemmen. De vereniging bestaat uit ongeveer 800 leden in de leeftijd van 4 tot 70 Haar leden zijn grotendeels woonachting in Schiedam en Vlaardingen maar komen verder uit het hele Rijnmond gebied. Inclusief directe familie heeft de vereniging een direct bereik van 2500 personen in het westelijke Rijnmondgebied.  

 

De afdeling waterpolo wil met haar teams de huidige hoogste (sub)top handhaven en heeft de ambitie om in de Eredivisie te blijven. ZVVS  is de enige zwemvereniging in Vlaardingen en Schiedam en de waterpolospelers en speelsters komen voor 90% vanuit eigen jeugd. Dat geeft een enorme binding van de leden zelf, maar ook hun families. Soms zelfs al generaties lang. De afdeling bestaat uit ongeveer 250 leden verdeeld over 21 heren, dames en jeugdteams.  

 

Waterpolo  is een sport met een hoge dichtheid in Nederland , het is een aantrekkelijke  kijksport, snel, dynamisch, vaak spectaculair. Het vraagt een goede basisconditie, terwijl het aantal blessures doorgaans gering is. Daarbij is het een sportieve sport waarbij respect voor de tegenstander en de scheidsrechter voorop staat.

 

De USP’s van ZVVS waterpolo zijn: 

 

  • de omvang van de vereniging; 

  • de lokale verankering; 

  • het landelijk bereik uitkomend in de Eredivisie;

  • de kansen om op eigen kracht, zonder betaalde  of anderszins geronselde spelers in de Eredivise te kunnen blijven spelen; 

  • de grootte van de jeugdafdeling en beleid voor de jeugd om de kwaliteit sterk te verbeteren; 

  • een jong damesteam dat al in de landelijke 1e klasse speelt; 

  • twee topscheidsrechters, waarvan de voor Nederland enige internationale vrouwelijke scheidsrechter, Diana Dutilh, onlangs uitkomend op de Olympische Spelen 2016 in Rio; 

  • Danielle de Bruijn, topspeelster, de beste van de Olympische Spelen 2008 in China, adviseert en assisteert ons en is mede verantwoordelijk voor het jeugdbeleid.

Wij bieden 

Veel mogelijkheden om sponsor te worden, vanaf 100 per jaar tot 10.000. Uw naam komt naar eigen keuze op de website, op een doek langs de badrand of u sponsort een evenement of kleding 

 

Vanaf januari 2014 bieden wij samen met De Polderpoort "Business Club voor sponsors".

Daarin mooie aanbiedingen voor sponsors. Vraag ernaar.

 

Als sponsor wordt u op de hoogte gehouden van de resultaten van de topteams en nodigen wij u enige malen per jaar uit voor een (netwerk-)sponsor bijeenkomst in ons clubhuis. 

We organiseren minstens eenmaal per jaar een waterpolotoernooi voor bedrijven, zodat u en uw medewerkers het ook zelf eens kunnen proberen.

Wilt u ons steunen of heeft u vragen hierover? mail naar sponsorcommissie@zvvs.nl