De zwemvierdaagse komt er weer aan… in Maassluis voor DSD zwemmers

Net als andere jaren gaan we ook bij ZVVS gewoon door met de zwemvierdaagse voor de zwemmers van “De Steenen Dijck” en andere belangstellenden met een beperking.

Dit jaar is het vanaf donderdag 31 oktober tot en met donderdag 28 november van 19.15 tot 20.00 in zwembad Dol-Fijn. Wie mee wil doen moet minimaal vier van de vijf avonden zwemmen en die krijgt na afloop natuurlijk een echte KNZB medaille.

De laatste avond wordt extra feestelijk, want dan worden alle medailles uitgereikt en maken we er een leuke avond van tot ongeveer 21.30 in het restaurant van het zwembad.

De zwemmers betalen gewoon de entree zoals altijd, maar betalen dit jaar geen extra bijdrage, hiervoor hebben we een subsidie van het Fonds Schiedam-Vlaardingen ontvangen. Het is het eerste jaar bij ZVVS en zo kunnen we dat “vieren”.

Iedereen die op de 31e komt en meezwemt hoeft zich niet vooraf op te geven. Wie de 31e verhinderd is en op 7 november start, wordt gevraagd dat te melden bij Emma of Petra of aan zwemvierdaagse@zvvs.nl