Sponsor worden van ZVVS

ZVVS is een van de grootste zwemverenigingen in Nederland en haar leden leveren prestaties in de hoogste subtop van het waterpolo en het wedstrijdzwemmen, masterzwemmen en lange afstand zwemmen. De vereniging bestaat uit ongeveer 750 leden vanaf 4 jaar en ouder.  Onze leden zijn grotendeels woonachting in Schiedam en Vlaardingen maar komen verder uit het hele Rijnmond gebied. Inclusief directe familie heeft de vereniging een direct bereik van 2500 personen in het westelijke Rijnmondgebied.  

De afdeling waterpolo heeft de ambitie om het herenwaterpolo weer op een hoger niveau te brengen met de talentvolle jeugd die we nu hebben. De dames waterpoloers komen uit in de 1e klasse van de landelijke KNZB competitie, de heren in de 2e klasse. ZVVS  is de enige zwemvereniging in Vlaardingen en Schiedam en de waterpolospelers en speelsters komen voor 90% vanuit eigen jeugd. Dat geeft een enorme binding van de leden zelf, maar ook hun families. Soms zelfs al generaties lang. De afdeling bestaat uit ongeveer 250 leden verdeeld over 20 heren, dames en jeugdteams.  

Waterpolo  is een sport met een hoge dichtheid in Nederland , het is een aantrekkelijke  kijksport, snel, dynamisch, vaak spectaculair. Het vraagt een goede basisconditie, terwijl het aantal blessures doorgaans gering is.

De afdeling Wedstrijdzwemmen komt in de landelijke competitie in de KNZB A-klasse uit. In de regiocompetitie zwemmen we ook in de hoogste klasse. En onze jonge zwemster en zwemmers halen regelmatig het podium bij landelijke wedstrijden.

De USP’s van ZVVS zijn: 

  • de omvang van de vereniging; 
  • de lokale verankering en reginale uitstraling;
  • de goede kwaliteit van de zwem-en waterpolotrainers;
  • het landelijk bereik uitkomend in de bondscompetities;
  • de grootte en kwaliteit van de jeugdafdelingen; 
  • drie waterpolo topscheidsrechters, waaronder de voor Nederland enige internationale vrouwelijke scheidsrechter, Diana Dutilh, die scheidsrechter was tijdens de Olympische Spelen 2016 in Rio; 
  • Danielle de Bruijn, topspeelster van het team dat kampioen werd op Olympische Spelen 2008 in China, zij adviseert ons, geeft trainingen en speelt zelf.

Wij bieden 

Veel mogelijkheden om sponsor van waterpolo en of wedstrijdzwemmen te worden, vanaf 100 euro per jaar tot veel meer.

Voor 100 euro per jaar bent u lid van de Vrienden van ZVVS.  Voor informatie daarover kunt u mailen naar vriendenvanzvvs@zvvs.nl .

Als u sponsor wordt is het naar uw keuze, wij hebben de mogelijkheid uw naam op de website te plaatsten, op een doek langs de badrand of u sponsort een evenement of kleding.  

Als sponsor wordt u op de hoogte gehouden van de resultaten van de topteams en nodigen wij u enige malen per jaar uit voor een (netwerk-)sponsor bijeenkomst in ons clubhuis. 

We organiseren minstens eenmaal per jaar een waterpolotoernooi voor bedrijven, zodat u en uw medewerkers het ook zelf eens kunnen proberen.

Wilt u ons steunen of heeft u vragen hierover? mail naar sponsorcommissie@zvvs.nl