Trimzwemmen

Wie zijn wij Nieuwsberichten Trainingstijden Contributie Contact

lid worden

Wordt lid van onze zwemvereniging.

aanmelden

Trimzwemmen

Trimzwemmen betekent op een gezonde, afwisselende manier bezig zijn met de zwemsport.

Viermaal in de week kunnen de trimzwemmers in De Kulk banen zwemmen onder deskundige leiding. Het doel is om in een gezellige en ontspannen sfeer aan een betere conditie te werken. En waar nodig krijgen de zwemmers tips over het verbeteren van de zwemslagen.

Bij de afdeling trimzwemmen gaan sport en ontspanning goed samen. Elke donderdag na de training komen de zwemmers bij elkaar in het cluhuis om iets te drinken en vooral bij te praten. Met als hoogtepunten een jaarlijkse fietstocht en feestelijke borrels.

Trimzwemmen is geen wedstrijdsport, maar wanneer dat toch een uitdaging is of wordt dan is er altijd een mogelijkheid.

ZVVS heeft namelijk ook een afdeling Masters binnen het wedstrijdzwemmen, waar zwemmers van 20 jaar tot ruim boven de 60 jaar, zeer actief én succesvol zijn. Bij de pagina Wedstrijdzwemmen staat meer informatie.

Trimzwemmen jeugd

Trimzwemmen bij ZVVS is de perfecte keuze voor jongeren die van zwemmen houden, maar niet de druk van competitieve sport willen. Onze jeugdtrimzwemgroep, speciaal voor zwemmers met minimaal een C-diploma, biedt een unieke kans om zwemplezier te combineren met het verbeteren van zwemvaardigheden.

Elke vrijdagavond van 19:30 tot 20:15 uur duiken deze enthousiaste jonge zwemmers het water in bij De Kulk. Onder leiding van een wisselend team van goed voorbereide trainers, ervaren ze de vreugde van zwemmen in een ontspannen en vriendelijke omgeving. Onze trainers zijn niet alleen deskundig, maar brengen ook een passie voor zwemmen over, waardoor elke sessie zowel leerzaam als leuk is.

Kortom, trimzwemmen voor de jeugd bij ZVVS is de ideale plek voor jonge zwemliefhebbers om hun passie voor zwemmen te ontwikkelen, hun conditie te verbeteren en deel uit te maken van een levendige zwemgemeenschap.