Vrijwilliger worden van ZVVS

Bij ZVVS staan dagelijks vijftien tot twintig vrijwilligers aan de kant om zwemles te geven of zwem- of waterpolotraining en trimzwemtraining. En dat zijn alleen nog maar de trainers. Alle 42 trainings-en lesuren per week en alle wedstrijduren zijn er ook EHBO’ers.

Bij wedstrijden zijn er officials nodig, scheidsrechters en in de weekenden wordt aan bardienst gedraaid. En dan hebben we nog drie commissies die alles regelen voor de sporten en een klein bestuur voor de grote lijn.

Al met al zijn er 150 tot 200 vrijwilligers actief. Vaak zijn dat leden die ook sporten, maar de hulp van ouders is zeker nodig en ook niet-leden zijn van harte welkom om zich aan te melden als vrijwilliger. ZVVS heeft een standaard overeenkomst voor vrijwilligers.

Voor sommige taken zijn specifieke vaardigheden vereist, maar wij verzorgen ook opleidingen. Voor de vrijwilligers vraagt ZVVS een Verklaring Omtrent Gedrag aan (VOG).

ZVVS is erkend leerbedrijf van het SBB

https://www.s-bb.nl/

Interesse in vrijwilligerswerk bij ZVVS?

Meld je bij ledenadministratie@www.zvvs.nl of kom gewoon een keer naar de Kulk, daar vind je ons elke werkdag vanaf 18.00 behalve op woensdag. En op zaterdagochtend en tussen september en april ook elke zaterdagmiddag en -avond.