Clubkampioenschappen 2019

Zondag 8 september was het dan zover de clubkampioenschappen. Ruim 40 zwemmers gingen de onderlinge strijd aan om de titel clubkampioen 2019 in ons thuisbad De Kulk. Altijd lekker om gewoon in het bad te zwemmen, waar ook de trainingsuren worden gemaakt. Het was weer een heerlijke dag in het zwembad, waarbij de nodige PR’s zijn gezwommen en vooral het plezier van met elkaar de strijd aangaan aanwezig was. Een prima start van het nieuwe seizoen. Leuk was ook om te zien dat voor sommige zwemmers hun eerste wedstrijd was of voor het eerste een bepaalde slag en afstand zwommen.

Na alle programma’s startte de finales, de 100m wisselslag, onder applaus en luidde aanmoedigen van het aanwezige publiek werden de 6 snelste zwemmers van de dag tijdens hun race aangekondigd. De winnaars van de finales waren Sophia van Droffelaar en Niels Dijkshoorn en daarmee de clubkampioenen 2019. De snelste minior bij de jongens en meisje won de Jurrien Hartman-bokaal, een wisselbokaal als aanmoediging voor deze jongste groep zwemmen. De bokaal ging Joey Pop en Julia Dabrowska.

Uiteraard waren er ook prijzen in de verschillende leeftijdscategorieën.

Jongens Junioren 1-2 – Thierry Zulver

Meisjes Junioren 1-2 – Stella van Droffelaar

Jongens Junioren 3-4 – Kay Limburg

Meisjes Junioren 3-4 – Sophia van Droffelaar

Jongens Jeugd 1-2 – Niels Dijkshoorn

Meisje Jeugd 1-2 – Jill Nai Chung Tong

Senioren 20+ – Hanneke Schoenmaker

p.s. volgend jaar zijn er uiteraard weer de clubkampioenschappen, zet je de datum 6 september alvast is je agenda. Hoe meer deelnemers, hoe leuker het is.