Een heleboel diploma’s afgezwommen op 06 november.

Een heleboel zwemles nieuws van ZVVS uit Vlaardingen. Bij onze vereniging stopt bijna niemand meer na het halen van het A en B zwemdiploma. Iedereen gaat vrolijk verder voor C en daarna de Zwemvaardigheidsdiploma’s. En dan zijn er nog heel veel liefhebbers die vervolgens op Snorkelen en Onderwaterhockey gaan of kiezen voor waterpolo of wedstrijdzwemmen.

Maar goed, op 06 november mocht er een behoorlijk grote groep leszwemmers afzwemmen voor C, Zwemvaardigheid en Snorkelen. De geslaagden voor C: Hailey den Breems, Mika Brouwer, Jimmy Daalmeijer, Seth Keijzer, Denalisa de Ligt, Brent van Ree, Mustafa Eren Topuz en Veerle Westhuis.

De geslaagden voor Zwemvaardigheid I: Teun Aalders, Esmee, Feliz Dame, Emma Sophie van Dissel, Indy Droppert, Riyad Khouakhi, Ids Kleijwegt, Yaell van Kluiven, Vigo Overdiek, Keet Stolk, Meyra Yarali en Jake. De geslaagden voor Zwemvaardigheid II: Ian van Aalst, Percy van Aalst, Line van der Putten en Hidde Voogt. De geslaagden voor Zwemvaardigheid III: Lieke van Adrichem, Fleur Doest, Eva Lamot, Alysia Shao en Cecilia Shao.

De geslaagden voor Snorkelen I: Damian Degitiariov, Roan Hooijmeijer, Charlie van Maren, Barry Michaelsen, Sterre Nonhof en Emma Penning. De geslaagden voor Snorkelen II: Anouck Dobbelaar, Jan Klosowski, Koen van Merrienboer en Sofija Pitkevica. De geslaagden voor Snorkelen III: Szymon Leoszko en Emmeken Verhoog. Gefeliciteerd allemaal!