Geslaagde Nieuwjaarsborrel voor alle trimzwemmers en trainers.

Nu we zo langzamerhand gaan wennen aan de themaborrels welke wij minimaal drie keer per jaar houden was het alweer tijd voor de nieuwjaarsborrel.

Allereerst wens ik iederen een gezellig, sportief maar bovenal gezond 2020 toe. Het afgelopen jaar hebben best wel wat trimzwemmers te maken gehad met wat tegenslagen wat de gezondheid betreft en ik hoop dan ook dat dit nieuwe jaar meer voorspoed zal brengen voor hen. Maar we hebben gelukkig ook leuke gelegenheden meegemaakt zoals onze jaarlijkse fietstocht welke weer zeer geslaagd was ondanks het slechte weer. Ook op het Oktoberfest kwamen weer gezellig wat trimmers af en was geslaagd te noemen.

Zo’n jaar vliegt voorbij en zoals gezegd was de tijd alweer aangebroken voor onze nieuwjaarsborrel. Nadat we eerst de nodige baantjes, waaronder “de zeemansslag”, hadden getrokken onder leiding van Marianne stroomde het clubhuis vol met gezellige feestgangers. Onder het genot van een glaasje Bubbels en wat heerlijke hapjes hebben we lekker bijgekletst met elkaar en was het erg gezellig. Hopelijk blijven we deze gelegenheid ook in het nieuwe jaar voortzetten.

In het voorjaar plannen we nog een activiteit met etentje voor alle trimzwemmers en trainers waarover we nog aan het brainstormen zijn. We zullen jullie hierover snel informeren. Na deze activiteit zullen we voor de zomer de volgende themaborrel organiseren. Een datum hiervoor hebben we nog niet maar deze zal ergens gepland worden in de maand mei/juni. Dus houdt de nieuwsberichten op de ZVVS site in de gaten. Maar wees niet ongerust dat je e.e.a. gaat missen, ik zal het nog veelvuldig mededelen tijdens onze zwemuurtjes op de dinsdag- en donderdagavond. Iedere donderdagavond na de training is het clubhuis trouwens geopend, gewoon om even een drankje te doen en wat na te kletsen, dus kom gezellig eens langs.

Voor nu zeg ik: “Kom weer, of blijf trimzwemmen op de dinsdag-, donderdag- en/of vrijdagavond, je mag lekker op je eigen tempo zwemmen en het is ook nog eens gezellig! Zie jullie weer in de Kulk!

Groetjes, Loes