Jeugdkamp ZVVS Waterpolo 2022

Terug van weggeweest! Afgelopen weekend kon er vanuit ZVVS Waterpolo eindelijk weer een weekend weg worden georganiseerd voor onze jeugd. Met 56 kids gingen onze top begeleiders richting een mooi kamphuis in Oostvoorne. Ondanks de regen die werd verwacht tijdens de kampdagen, is het weekend ontzettend goed gelopen en ontvangen.

De eerste avond werd goed afgetrapt met veel activiteiten voor de kinderen. Er was een waar ‘leven-stratego’ opgezet door de leiding, wat zeer geslaagd was. Zoals vanouds is er ook weer een dropping geweest onder leiding van de begeleiding.

De volgende dag was een waar waterspektakel, met onder andere een scala aan waterspelletjes, ‘sponsbal’ en een variant op paintball. De dag werd afgesloten met de battle der battles tijdens de feestavond: de leiding VS de kinderen! De voetjes gingen van de vloer met behulp van onze geweldige DJ Patrick. Terwijl de jongste naar de slaapzalen werden gedirigeerd, gingen de oudere kinderen nog een ‘vuurvliegjesspel’ doen.

Op zondag was het helaas bijna zo ver: het einde van het jeugdkamp editie 2022! Om deze toch nog uitgerust af te fluiten, werd er nog even gezwommen en gelounched bij het Oostvoornse meer.

Kampleiding 2022: bedankt voor jullie inzet, creativiteit en de goede zorgen voor onze ZVVS talentjes!

Wij hopen iedereen terug te zien bij de volgende editie. Tot dan!