ZVVS Mondkapje

Mondkapje ZVVS

Support ZVVS & stay safe met het limited edition mondkapje

Een te gekke mondkap van je favoriete cluppie! Met het ZVVS mondkapje ga je niet alleen comfortabel en veilig op pad, je ziet er ook nog eens tof uit! Met het luxe 2-laags wasbaar ZVVS mondkapje steel jij de show binnen en buiten het zwembad!

De opbrengsten van het mondkapje komen ten goede aan onze vereniging. Het ZVVS mondkapje sluit goed af en beschikt over een ingebouwd wasbaar filter die 90% van de ingeademde lucht tot wel 8 uur filtert.

Onze regering geeft het dringend advies voor het dragen van een mondneusmasker in openbare ruimten. Ook in het zwembad geldt dit dringende advies. In het openbaar vervoer is het al sinds de zomer verplicht om een mondkapje te dragen. Dus… waar wacht je nog op? Bestel het limited edition ZVVS mondkapje!

  • Duurzaam in gebruik
  • Elastiek met verstelbare bandjes
  • Niet-medisch mondkapje
  • 2-laagse filter filtert 90% van de ingeademde lucht
  • Wasbaar op 60 graden
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: volwassenen

Prijs

De prijs voor één wasbaar mondkapje bedraagt €12 euro. Waarom €12 euro? De inkoopprijs van dit luxe mondkapje bedraagt ongeveer €6,50 per stuk. Het resterende bedrag komt ten goede aan het clubhuis en Zwemverening Vlaardingen-Schiedam. Via het betaalverzoek betaal je direct aan de beheercommissie van het clubhuis, zij storten het bedrag op de rekening van het clubhuis.

Bestel je mondkapje

Via onderstaande button kun je via het Airtable formulier je mondkapje bestellen. Na het bestellen vind je een betaallink om je bestelling te betalen. Geen betaallink gezien? Dan stuurt Tessa van Setten (beheercommissie clubhuis) deze binnen 24 uur per WhatsApp naar je toe. Zodra we je betaling hebben ontvangen leveren we je mondkapje hoogstpersoonlijk – coronaproof – bij je af óf sturen hem op met PostNL.

Op een andere manier betalen? Neem contact op met Tessa van Setten via 06 51 55 90 98.

BESTEL HET ZVVS MONDKAPJE »

Foto’s door Maud Groeneveld