Nationale Competitie

Gewoon weer in een wedstrijd in ons bad. Dit keer werd er gezwommen voor de Nationale Competitie. Het was een compacte wedstrijd, met enkele estafettes en natuurlijk individuele afstanden. Het ging best lekker, de eindtijden lagen vaak rond de inschrijftijd en soms werden er behoorlijke pr’s gezwommen. Zo zwom Luca bij 20 seconden van zijn 200m rugslagtijd af en Jasmine op dezelfde afstand 10 seconde en ging Emma voor een pr van 5 seconde op de 50m.

We hadden de organisatie van de wedstrijd en er waren bijna net zoveel vrijwilligers actief, als dat er zwemmers waren. Alles liep super vlot vanaf de opbouw tot het weer schoon opleveren van het zwembad. Bedankt!.

Dit was het laatste deel van deze competitie. De resultaten van alle wedstrijden en verenigingen worden nu verzamelend. En aan de hand van deze ranglijst, wordt een indeling gemaakt voor het finaleweekend, waarin voor promotie of degradatie wordt gezwommen. Dit is 23 en 24 april. Of we op zaterdag of zondag zwemmen, is nu dus nog niet bekend. En laten we gelijk weten zodra het bekend wordt.

De volledige uitslag per afstand is hier terug te vinden.