Nieuws van de Trimploeg

We zitten alweer midden in de herfst en zijn weer lekker met elkaar aan het trainen op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Zo hier en daar zien we nieuwe leden welke heel erg welkom zijn en we hopen dat zij blijven want de banen moeten natuurlijk wel goed gevuld blijven! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Jaarlijkse fietstocht.

Het zwemseizoen zijn we gestart met onze jaarlijkse fietstocht. Willem had weer een gezellige tocht uitgezet welke ons ondermeer bracht door Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en weer terug naar Schiedam. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we het redelijk droog gehouden en hebben we genoten van al het moois om ons heen. Ook lieten we al het meegenomen lekkers goed smaken, maar niet te veel deze keer want we sloten de avond af met een gezellig etentje bij Eat Palazzo waar nog een aantal leden gezellig aanschoof. We hebben hier onbeperkt onze maag kunnen vullen, nou ik kan je zeggen dat er goed gebruik gemaakt is van al het lekkers wat het buffet ons te bieden had.

Oktoberfest

Inmiddels hebben we ook alweer het Oktoberfest achter de rug. Wat was het weer een gezellige themaborrel met veel Lederhosen, Dirndels en echte Schlagermuziek. Heerlijke hapjes, zoals de zelfgemaakte Pretzels en Flamkuchen. (was heerlijk Robert !!) en worst met augurken, alles natuurlijk in Duitse stijl en de consumpties werden geschonken in echte Duitse bierpullen.

Voor nu gewoon lekker blijven doorzwemmen. ’t is misschien nog wat vroeg maar toch vermeld ik alvast dat we op donderdag 9 januari 2020 weer een nieuwjaarsborrel houden speciaal voor alle Trimzwemmers en trainers. Dus zet alvast in je agenda : Nieuwjaarsborrel Trimploeg donderdag 9 januari 2020

Zie jullie weer in de Kulk

Groetjes loes