OldStars Waterpolo bij ZVVS: komt dat zien!

OldStars Waterpolo is een nieuw soort waterpolo geïnitieerd door het Ouderenfonds om de beweging bij de oudere generatie (55+) op een leuke en verantwoorde manier te verhogen, met daarnaast natuurlijk een gezellig sociaal element voor en na de training ☕ En welke sport is er dan nou leuker om te doen dan waterpolo!? ZVVS is één van de clubs die zich hiervoor inzet als pilotvereniging en is al langere tijd bezig met het opzetten van het seniorenpolo.

Afgelopen woensdag zijn er dan ook 2 toppers van ZVVS geïntroduceerd aan het project, om zo een beter idee te krijgen wat onze trainers en mogelijke deelnemers te wachten staat: Ellis Suurland en Giel Dekker. Ellis en Giel zijn helemaal in Apeldoorn op cursus geweest om met eigen ogen te zien hoe de theorie achter OldStars in elkaar steekt en hoe dat in de praktijk vertaald wordt. Met allemaal leuke (spel-)oefeningen rijker hebben zij gezien hoe je zowel ouderen, als jongeren met leuke oefeningen kunt enthousiasmeren. Kortom, voor ieder wat wils!

OldStars waterpolo zal in oktober worden afgetrapt. Meer informatie over OldStars polo hoor je later. Ben je benieuwd naar of OldStars iets voor jou, je vader, moeder, opa of oma is? Stuur gerust een e-mailtje naar waterpolo@zvvs.nl!