Leszwemmen

Wie zijn wij Nieuwsberichten Zwemles Contributie Diplomazwemmen Contact

lid worden

Wordt lid van onze zwemvereniging.

aanmelden

Contributie

Mocht u uw kind willen aanmelden voor het leszwemmen neem dan contact op met de ledenadministatie, Marja Louter via ledenadministratie@zvvs.nl Zij zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt.

Contributie

De contributie voor het leszwemmen bedraagt per 1 januari 2021 (NB.We rekenen tot 1-9-2021 nog met de oude bedragen die tussen haakjes staan)

  • € 36,50  (€ 35,00) per maand– Elementair leszwemmen (1 keer per week)
  • € 43,50 (€ 42,00) per maand – Elementair leszwemmen (2 keer per week)
  • € 34,50 (€ 33,50) per maand – Zwemvaardigheid (1 of 2 keer per week)
  • € 34,50 (€ 33,50) per maand – Snorkelen (1 of 2 keer per week)
  • € 34,50 ( € 33,50) per maand – Onderwaterhockey (1 of 2 keer per week)

Vanwege de zomervakantie worden er elf maanden gerekend voor leszwemmen. Wanneer uw kind bezig is met het C diploma, of met zwemvaardigheid en snorkelen mag hij of zij gratis meedoen met: waterpolo en of wedstrijd zwemmen. Bij contributieachterstand mag er niet worden proef gezwommen en kan er dus niet worden afgezwommen!

Per keer afzwemmen is € 10,- diplomageld verschuldigd.

Opzeggen lidmaatschap

U kunt uw lidmaatschap alleen opzeggen met een opzegtermijn van één maand (bij afzwemmen kan dezelfde maand worden opgezegd) Opzegging door een e-mail aan de ledenadministratie (u ontvangt een bevestiging); na het afzwemmen door een vermelding op het afzwemformulier, Een mondelinge mededeling wordt dus nooit geaccepteerd als opzegging! De opzegtermijn is ten minste 1 maand.

Uitzondering

Een uitzondering hierop is het bedanken na het afzwemmen mits u dit heeft vermeld op het afzwemformulier.

Naar andere afdeling en/of mutaties

Het is mogelijk dat een kind naast (of na) het diplomazwemmen ook gaat zwemmen bij een andere afdeling van ZV Vlaardingen-Schiedam (waterpolo, wedstrijdzwemmen en/of recreatief/trimzwemmen). Ook andere mutaties zoals b.v. wijziging van adres of telefoonnummer dient u aan te geven bij de ledenadministratie dit heeft de voorkeur te doen via onze website.

Leszwemmen

Wie zijn wij Nieuwsberichten Zwemles Contributie Diplomazwemmen Contact

lid worden

Wordt lid van onze zwemvereniging.

aanmelden