Nieuwe leden voor de waterpolo commissie!

Na de verrijking van de WPC afgelopen zomer, is het nu weer zo ver: er is zowel een nieuwe heren- als damescoordinator op tocht!

Na jaren van harde inzet voor hun club èn fijne samenwerking nemen onze Riny Nolles (heren coördinator) en Hans Kramers (dames coördinator) een stapje terug uit de WPC, na het ‘inwerken’ van een nieuwe generatie polo coördinatoren! Bedankt Hans en Riny voor jullie gezelligheid en alle jaren in de WPC, we gaan jullie missen! Tot in het zwembad.

Hans en Riny zullen nog geringe tijd de nieuwe coördinatoren introduceren aan hun nieuwe taken: Leon Schouten zal de taak van heren coördinator op zich nemen & Suzanne Bot die van dames coördinator.

Leon is al een lange tijd te vinden bij ons ZVVS en vertoefd al langere tijd in de herentop. Deze fervente zwemmer was de afgelopen jaren zowel in heren 2, als heren 4 te vinden. Daarnaast is hij altijd in voor een leuke 5e periode in het clubhuis. Als man van fanatiek mede-zwemster Frouktje (speelster dames 3) zijn zij ook geregeld samen te vinden in het clubhuis.

Net als Leon, is Suzanne een echte ZVVS’er in hart en nieren, en is dan ook deel van een echte (ZVVS) waterpolo familie. Na 10 jaar in dames 1 te hebben gezeten, nam zij in 2019 een stapje terug uit de selectie, en poloot nu in dames 2. Naast haar het waterpolo is Suzanne coördinerend oncologie verpleegkundige en doet zij een opleiding tot professioneel coach.

Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking en de nieuwe inbreng van deze toppers!