ZVVS Muziek Bingo: komt dat zien!

Beste leden van ZVVS!

het seizoen nadert zijn einde en dreigt als een nachtkaars uit te gaan. Maar niet als het aan de feestcommissie van de waterpoloafdeling ligt! Als we jullie niet naar het feestje kunnen halen, dan brengen we het feestje wel corona-proof naar jullie. Een muzikale avond voor alle afdelingen van ZVVS met leuke prijzen!

Op vrijdag 14 mei van 19.30-21.30 organiseren we een muziek-bingo voor jullie. Een wat? Een muziek-bingo! Geen getallen wegstrepen maar nummers die je voorbij hoort komen tijdens een livestream. Tijdens drie thema rondes kun je samen met je huishouden gezellig meezingen en ook nog eens kans maken op echte Vlaardingse hebbedingetjes!

Hoe doe je mee? Via https://airtable.com/shro8fXKjTm9oElyH kun je jezelf inschrijven en je bingo-kaart kopen. Voor €3 krijg je voor iedere ronde 1 bingokaart, voor €5 krijg je twee bingokaarten. Je kunt uiteraard zoveel kaarten kopen als je wil. Ook leden buiten ZVVS zijn van harte welkom om mee te doen. De opbrengst van de bingo wordt gebruikt voor de aanschaf van de prijzen. De rest van de opbrengst komt ten goede aan de vereniging.

We hopen op een muzikale avond!

Namens de feestcommissie van de waterpoloafdeling,

Mark, Maud, Naomi & Wesley