Pannenkoekentoernooi, 13 april 2019

Zaterdag 13 april hebben de Pukbijters met anderhalf team deelgenomen aan het Pannenkoekentoernooi van OSCD in Dordrecht. Net als vorig jaar gingen we met een volledig U16 team en een U19 team met 5 spelers van ons en drie van OSCD. De coach van het laatste team was van OSCD. Het Pancake is een internationaal toernooi waarbij naast Nederlandse team dit jaar teams uit Engeland, Frankrijk, Polen en Hongarije aanwezig waren.
In aanloop naar het WK Onderwaterhockey in Sheffield deze zomer waren er bij die teams veel selectiespelers aanwezig.
Ondanks hun onuitputtelijke inzet en tomeloze enthousiasme lukte het beide teams niet om veel wedstrijden te winnen. In Round Robin, de voorrondes, heeft ons U16 team één wedstrijd kunnen winnen.

In the Finals hadden beide teams nog genoeg energie over om hun tegenstander te verslaan, of in het geval van de U16 tegen Strasbourg Acal, waar ze eerder van verloren, gelijk te spelen.
Om 18 uur stonden er weer enorme stapels pannenkoeken klaar voor alle hongerige spelers en aanhang en aansluitend om 18:45 uur de prijsuitreiking waarbij we met U19 en U16 op een respectievelijke 9e en 6e plaats zijn geëindigd.
Ook al is dit toernooi behoorlijk zwaar door alle sterke tegenstanders is het een gezellig toernooi en kijken we met plezier uit naar volgend jaar.

Met vriendelijke groeten,
Corine van Teijlingen – van Laar