vereniging

Bestuur Clubhuis Ledenvergadering Documenten Zwemvierdaagse Jeugdsportfonds Vertrouwenspersoon Nieuwsbrieven Contact

lid worden

Wordt lid van onze zwemvereniging.

aanmelden

ZWEMVIERDAAGSE 2021 de eerste vier woensdagen van de zomervakantie.

(voor iedereen tot en met 14 jaar)

ZVVS organiseert in het wedstrijdbad van zwembad De Kulk een zwemvierdaagse. Deze keer niet vier dagen achtereen, maar iedere woensdag de eerste 4 weken van de zomervakantie. Data: Woensdag 21 juli, 28 juli, 4 augustus & 11 augustus 2021, steeds om 16.00 uur.

Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen. Iedere deelnemer moet minimaal diploma A hebben en mag niet ouder zijn dan 14 jaar.

De deelnemers zwemmen elke woensdag 300 meter zwemmen, dat zijn zes banen en dan elke baan tweemaal.  Alle deelnemers die vier keer 300 meter zwemmen zullen als herinnering aan die prestatie en aan deze tweede Alternatieve Vlaardingse Zwemvierdaagse, een speciaal hiervoor gemaakte medaille ontvangen.

Deze keer hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald, ZVVS heeft een bijdrage gevraagd van het Fonds Schiedam Vlaardingen/Vakantieactie 2021.

Inschrijven vooraf is nodig en kan via deze link:

 https://forms.gle/zi751LmHBds88pMK8

Deze zwemvierdaagse is anders dan de versie die normaal in juni georganiseerd wordt. Daarom vieren we het eerste lustrum van de “echte” ZVVS-zwem4daagse in juni 2022.

Let op; er gelden strikte regels om besmetting te voorkomen, ouders mogen niet mee naar binnen, tenzij het strikt nodig is om een kind aan of uit te kleden, badkleding thuis aantrekken, niet douchen en natuurlijk bij klachten thuisblijven. De ingang is via de EHBO-ruimte, linksom het zwembad.

Lees de regels vooraf ZVVS Coronaprotocol v15.pdf , u ontvangt ze ook bij aanmelding.

vereniging

Bestuur Clubhuis Ledenvergadering Documenten Zwemvierdaagse Jeugdsportfonds Vertrouwenspersoon Nieuwsbrieven Contact

lid worden

Wordt lid van onze zwemvereniging.

aanmelden